Produkty dla ryż z sosem meksykańskim (2)

Piana z jajecznego likieru

Piana z jajecznego likieru

A na koniec nowoczesna interpretacja starego przepisu; znana większości dziadków. Dzięki tej espumie z jajka, pokazujesz starszym, że nie wszystko kiedyś było lepsze. 300ml jajka 200ml śmietany Nabój do śmietany Syring do bitej śmietany Ubij jajko i śmietanę razem, aż będą gładkie. Dodaj tę mieszankę do syfonu do bitej śmietany i odstaw do lodówki. Przed podaniem jajka ważne jest, aby dobrze wstrząsnąć syfonem do bitej śmietany, aby płyny były dobrze wymieszane. Wlej dwa naboje do bitej śmietany do syfonu, aby można było podać z odpowiednim ciśnieniem i lekkością. W połączeniu z dobrą filiżanką kawy i regionalnym ciastkiem, to idealna przekąska na popołudnie. Jeśli chcesz ułatwić sobie proces niektórych z tych przepisów, możesz użyć naszego unikalnego naboju do śmietany w połączeniu z naszymi kulkami smakowymi. Możesz po prostu włożyć kulki smakowe do naboju do śmietany i dodać egzotyczne smaki do każdego dania.
Tradycyjny Tort z Bita Śmietaną

Tradycyjny Tort z Bita Śmietaną

Przepis na ten ciasto zastępuje tradycyjne składniki ciasta – masło i olej – tłuszczem ze śmietany. Dzięki swojej soczystej strukturze i delikatnie rozpływającej się teksturze z pewnością zachęca do spróbowania więcej. Możesz użyć różnych owoców jagodowych według własnego wyboru, aby nadać swojej śmietanie smak. 1 szklanka niesolonego masła w temperaturze pokojowej 2 1/2 szklanki cukru kryształu 6 jaj w temperaturze pokojowej 3 szklanki mąki uniwersalnej ½ łyżeczki soli koszernej 1 szklanka ciężkiej śmietany 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego